Søk
Hånd som holder en pistol på en innendørs pistolbane. Foto.

Nybegynner/sikkerhetskurs

Skyting passer for alle i alle aldre enten du vil bedrive det som en hobby eller idrett. Det er opp til deg selv. Vi har medlemmer fra 10 til 80 år! Vi har et godt sosialt miljø og har det mye artig i lag. Vi har flotte skytebaneanlegg, inne på Hunstad Barneskole og hovedanlegget ute på Bestemorenga.

Har du lyst å prøve pistolskyting er du hjertelig velkommen på kurs hos oss. Du trenger ikke kunne noe på forhånd, da du lærer alt du trenger for å komme i gang. Vil du prøve ut Luftpistolskyting først er det bare å møte på Hunstadbanen vår på onsdager.

Kursene våre arrangeres med ujevne mellomrom alt etter antall interesserte. Kurset er på 12 timer og inneholder noe teori, men mest skyting i praksis. Hovedfokus er sikkerhet og våpenbehandling noe vi øver på under hele kurset. En får prøve klubbens tilbud innen Luftpistol – Baneskyting – Feltskyting. Kurset avsluttes med en liten fullt overkommelig prøve som alle består!

Våpenlov og våpenforskriften setter krav til opplæring hvis du vil begynne å skyte med kruttvåpen som pistol og revolver! Både myndigheter og vi setter strenge krav til gode holdninger til skyting og våpen. Hvis du vet at du ikke vil få våpentillatelse av politiet etter kurset på grunn av manglende vandel, er ikke dette noe for deg. For PHS studenter med dokumentert pistolkurs er dette godkjent hos BSSK med en liten konvertering til NSF sitt regelverk.

Er du interessert, har spørsmål så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler, les mer i vår personvernerklæring