Treningssamling for ungdom

Lørdag den 30. november og søndag den 1. desember 2019 arrangerer Bodø sportsskytterklubb ei treningssamling for ungdommer i skytterkretsen. Et viktig fokus i sam­linga vil være å lære presisjons­teknikker, men det er også avsatt tid til morsomme sosiale aktiviteter.

Bodø sportsskytterklubb arrangerer den 30.11 til 01.12.2019 en treningssamling i luftpistol for ungdomsskyttere i kretsen. Treningssamlingen gjennomføres på Hunstad barneskole for Nordland skytterkrets. Et viktig fokus i sam­linga vil være å lære presisjons­teknikker, men det er også avsatt tid til morsomme sosiale aktiviteter.

Vi har klart å få tak i den anerkjente gjestetreneren Christer Magnusson til å lede treningssamlinga. Christer har lang fartstid og bred erfaring som trener. Han har vært landslagtrener både for juniorer og seniorer, og trener til daglig en ungdomsgruppe i Sportsforeningen Ørn.

Hvem kan melde seg på?
Treningssamlinga er beregnet på kretsens ungdomsskyttere mellom 12 og 18 år med noe skyteerfaring med luftpistol. Kontakt oss om du er i tvil om du eller ungdommen din er i målgruppa.

Hva koster det?
Samlinga koster ingenting for deltakerne. Deltakerne overnatter på Hunstad barneskole, og vi ordner også all bespisning under samlinga. Deltakerne må imidlertid dekke reisen til/fra Bodø selv. Deltakerne kan i mange tilfeller søke klubben sin om kostnadsdekning. Foresatte som ønsker å overnatte gratis sammen med ungdommene sine på skolen, må påregne å bli tildelt arbeidsoppgaver på samlinga.

Påmelding
Hvis du er interessert i å være med, ønsker vi en felles påmelding via klubben du er medlem i. Du finner påmeldingsskjema nedenfor. Påmeldingsfristen er mandag 18. november.

Last ned påmeldingsskjema i Word-format

Last ned påmeldingsskjema i PDF-format

Program for treningssamling ungdom 2019

Programmet nedenfor er bare veiledende, det kan komme endringer. Start- og slutt-tidspunktene for dagen vil imidlertid være som angitt.

Dag 1 - lørdag 30. november

09-11: Oppstart, kartlegging, pause;

11-12 Skytestilling;

12-13 Lunsj og snakk;

13-14 Siktebilde

14-15 Fortrykk +, avlevering, tidlig etterholding;

15-16 Morroskyting

16-18 Middag

18-20 Sosiale aktiviteter

 

Dag 2 - søndag 1. desember

09-10 snakk om gårdagen + oppvarming

10-11 Repetisjon teknikk fra i gå med tilbakemelding.

11-12 Trening fysikk video og prøve på selv.

12-13 Lunsj

13-14 Konkurranse + tilbakemelding + pause

14-15 Morroskyting

15-16 Treningstips og avslutning