Hjem

Topp resultater i Landsstevnet for rekrutter på hjemmebane!

Leila, Reidar, Maja, Henrik, Samuel og Katharina

Foto: Jan-Martin Sørensen

Rekruttene fra Bodø sportsskytterklubb gjorde en glimrende innsats i årets Landsstevne for rekrutter. På grunn av Covid-19 ble det denne gang arrangert på hjemmebane.

Landsstevnet for rekrutter på hjemmebane, 2020

Arrangert i samarbeid mellom Fredrikstad MSL, Sarpsborg PK og Hvaler Sportsskyttere.

Luftpistol og luftrifle-klasser, korrespondansestevne på hjemmebane.

Totalt 135 deltakere i aldersgruppa 11-16 år fra hele landet.

20 deltakere konkurrerte i P12-klassen, der vi hadde fire deltakere.

24 deltakere konkurrerte i Åpen klasse, der vi hadde to deltakere.

Landsstevnet for rekrutter er et årlig arrangement for 11-, som tradisjonelt har vekslet mellom å arrangeres i Alfhallen på Kisen og som en del av Ungdomslekene i Lillehammer. I vår skulle det være i Sarpsborg/Fredrikstad, men pandemien førte til avlysning en måneds tid før arrangementstart. I høst ble derfor landsstevnet satt opp som et digitalt arrangement den 24. oktober 2020, der alle påmeldte rekrutter deltok fra sin hjemmebane, og der hver klubb rapporterte inn resultatene sine.

De seks påmeldte rekruttene fra Bodø SSK gjorde en GLIMRENDE innsats, og i U12-klassen landet de på 2.-plass (Leila), 3.-plass (Samuel), 4.-plass (Maja) og 8.-plass (Katharina). Det var kun én innertreff som skilte 1. fra 2.-plassen! De yngste, ferskeste rekruttene våre skjøt i åpen klasse, og der landet vi på respektable 5.-plass (Henrik) og 16.-plass (Reidar).

I lagskyting gjorde vårt lag i U12-klassen rent bord (NB: da denne artikkelen ble publisert, var enda ikke lagresultatene oppdatert).

Full fokus

Du kan se de komplette resultatene på Fredrikstad MSL sin Megalink-side

Les mer om Landsstevnet for rekrutter på hjemmebane.